DIVISION 4 VISION
UČITAVAM

New Business Manager

New Business Manager je osoba za kojom tragamo, a koja će otvarati nove horizonte na domaćem i inozemnom tržištu dok mi čvrsto držimo poziciju i njegujemo partnerski odnos s postojećim klijentima.

Znaš li što je New Business Manager? Mi donedavno nismo znali, ali smo shvatili da ga želimo 🙂  Osnovni su zadaci ovog posla detektirati klijente i partnere s kojima smo perfect match, uspostaviti kontakt i u konačnici suradnju.

Ako imaš: najmanje dvije godine relevantnog iskustva, govoriš engleski jezik, poznaješ pojmove i posjeduješ vještine kao što su lead generation, networking, pitching, kvalificiranje klijenata, razvoj prodajne tehnike i strategije, istraživanje tržišta, sales funnel… odnosno, da pojednostavimo, siguran si da znaš i možeš doći do pravog klijenta za nas, možda si upravo ti naš NBM.

Dodatne su prednosti iskustvo rada u industriji (kreativna/reklamna/marketing) i povezanost s inozemnim tržištima, osobito tržištem EU.

Kao naš član možeš očekivati kreativno radno okruženje među ljudima koji su veliki profesionalci i još veći ljudi, stimulativni dio plaće i podršku ni manje ni više nego jedne čitave divizije.

Što čekaš? U ofenzivi smo! Prijavi se.